Interní audit ve veřejné správě - Hrobská, Veronika (Univerzita Pardubice, 2006)
Tato bakalářská práce se zabývá jednotlivými činnostmi útvaru interního auditu a přibližuje funkci interního auditu na konkrétní činnosti orgánu veřejné správy.
Internal audit in public administration
Keywords: Internal Audit; a public administration authorities; auditing procedures; programme of auditor; audit report; selection procedures; interní audit; orgány veřejné správy; auditní postupy; auditorský program; auditorská zpráva; výběrová řízení