Návrh silniční komunikace dané kategorie včetně příslušných stavebních objektů - Borecký, Vladislav (Univerzita Pardubice, 2006)
Provedení návrahu silniční komunikace dané kategorie. Vytvoření podélného profilu a příčných řezů. Výpočet kubatur a vykreslení hmotníce. Výkres stavebního objektu (trubního propustku).
Proposal of road communication given category inclusive pertinent building objects
Keywords: komunikace; směrové řešení; výškové řešení; výkop; násyp; příkop