Analýza systému podpory malých a středních podniků na Kolínsku - Šátková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá analýzou systému podpory malého a středního podnikání na Kolínsku. Teoretická část zahrnuje charakteristiku malého a středního podnikání v České republice, legislativní úpravu malého a středního podnikání, seznam institucí, které se zaměřují na podporu malého a středního podnikání a rozdělení podpor podle úrovně jejich poskytování. Praktická část je pak zaměřena na konkrétní podpory poskytované malým a středním podnikům na Kolínsku a na jejich zhodnocení.
Analysis of the support system for small and medium entrepreneurs in Kolín region
Keywords: entrepreneurs; support of business; operation programs; programs of support; subsidies; grants; credits; guarantees; podnikatelé; Podpora podnikání; Operační programy; programy podpory; Dotace; granty; úvěry; záruky