Specifické požadavky na workflow při zpracování bookletových etiket - Báčová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce se věnuje tématice bookletových etiket. Bookletovými etiketami a jejich výrobou se zabývá teoretická část práce, kde jsou rozebrány nejen všechny technologie potřebné k výrobě daného produktu, ale také použité materiály a možnosti dokončovacího zpracování a zušlechtění. Jedná se o poměrně nový produkt, který není v odborné literatuře systematicky klasifikován a samotný výrobní proces obsahuje celou řadu specifických požadavků týkajících se v podstatě všech fází zpracování zakázky. Z nedodržení těchto specifik následně vyplývají konkrétní problémy, které jsou v experimentální části práce detailně popsány a jsou pro ně navrhnuty možnosti řešení.
Specific workflow requirements for booklet labels
Keywords: bookletové etikety; flexotisk; ofset; specifické požadavky; workflow; booklet; leaflet label; flexography; offset technology; specific requirement; workflow