Analýza bankopojišťovacích přepážek na provozovnách České pošty, s.p. - Václavková, Miluše (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zaobírá problematikou návrhu a využití bankopojišťovacích přepážek na provozovnách České pošty, s.p. Po podrobné analýze, jak z vnějšího pohledu klienta, tak i z vnitřního pohledu zaměstnanců České pošty, s.p., jsou zde navržena možná řešení na zlepšení spokojenosti všech stran.
Analysis of bank and insurance counters in the workrooms of Czech post - office
Keywords: bank-insurance partitions; bank zones; Czech post, s.p.e.; Analysis; bankopojišťovací přepážky; bankzóny; Česká pošta, s.p.; analýzy