Zvýšení efektivnosti provozu regionální trati Rybník - Lipno n./Vlt. - Stropková, Alžběta (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá aplikací moderních technických prostředků a technologií práce na trati Rybník - Lipno n. Vltavou, která je odbočkou z hlavní tratě 2. kategorie České Budějovice - Horní Dvořiště.
Keywords: Doprava; Efektivnost; ekologie; Náklady; předpisy; tržby; trať Rybník - Lipno n. Vltavou