Účetní uzávěrkové operace ve vybraném podniku - Jáklová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato bakalářská práce je zaměřena na účetní uzávěrkové operace ve zvoleném podniku. Teoretická část práce popisuje celý proces účetní uzávěrky s jednotlivými uzávěrkovými operacemi a postupy účtování. Praktická část práce se věnuje popisu vybrané společnosti a znázorňuje její proces účetní uzávěrky s následnými návrhy a doporučeními.
Accounting closing operations in the selected company
Keywords: účetní uzávěrka; účetní jednotka; účtování; inventarizace; účet; společnost; final accounting operations; accounting unit; accounting; inventory check; account; company