Marketingový průzkum regionu Olomouc v oblasti nákladní dopravy - Fabiánek, Martin (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá problematikou nákladní dopravy v regionu Olomouc. Analyzuje současnou situaci dopravní obslužnosti, hodnotí její efektivnost a předkládá nové návrhy do budoucna.
Keywords: nákladní doprava; Dopravní obslužnost; Marketing; vývoj; region Olomouc