Analýza rozpočtu Okresního úřadu Jihlava - Liščáková, Martina (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá charakteristikou okresního úřadu, jeho vztahu k obcím a rozebírá rozpočet Okreního úřadu Jihlava.
Keywords: Státní správa; samospráva; rozpočet; Dotace; Okresní úřad Jihlava; veřejná správa