Analýza funkce vstup vlaku do oblasti ETCS L2 - Trögel, Martin (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato diplomová práce se zabývá vstupem vlaku do oblasti ETCS L2. Analyzuje existující návrhy řešení funkce vstup vlaku do oblasti ETCS L2 a navrhuje její optimální řešení. Navržené řešení je formalizováno vytvořením modelu funkce v jazyce UML.
Analysis of the function Enter of the train into the ETCS L2 area
Keywords: variable balise; packet 90; axle counters; ETCS L2; position report; přepínatelná balíza; paket 90; počítače náprav; UML