Podpora malých a středních podniků ve společnosti T-MAPY spol. s r. o. - Ryntová, Jaroslava (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce pojednává o podpoře malých a středních podniků, zejména o podpoře poskytované v rámci strukturální politiky Evropské unie, a popisuje průběh realizace podpory ve společnosti T-MAPY spol. s r. o.
The support of small and medium-sized enterprises in the company T-MAPY spol. s r. o.
Keywords: enterprises; Business; Structural policy; European Union; podniky; Podnikání; strukturální politika; Evropská Unie