Využití automatizované technologie zpracování listovních a balíkových zásilek v podmínkách České pošty - Krejcar, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce je zaměřena na problematiku automatizovaného třídění listovních a balíkových zásilek v podniku Česká pošta, s.p. Popisuje technologické prostředí a podmínky pro zpracování zásilek u konkurenčních firem. Dále se zabývá současným stavem využití moderních technologií ve sběrných přepravních uzlech České pošty, s.p a zároveň návrhy, jak tento stav zdokonalit.
Application of automated technology for machine processing letters and parcel in conditions of Czech post
Keywords: balíkové zásilky; listovní zásilky; sběrné přepravní uzly; poštovní směrovací číslo; Česká pošta; automatické třídící stroje; automatic sorting machines; parcel; letters; transport nodes; postcode; Czech post