Analýza manažerských funkcí v podniku - Beranová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2019)
Diplomová práce se zabývá analýzou manažerských funkcí v konkrétním podniku. První a druhá kapitola se zabývá problematikou managementu a manažerských funkcí, a to sekvenčních a průběžných. Kapitola třetí je věnována analyzovanému podniku. V kapitole čtvrté je provedena analýza manažerských funkcí a v poslední kapitole jsou všechny manažerské funkce zhodnoceny a jsou zde návrhy na zlepšení.
Analysis of managerial functions in the company
Keywords: management; manažerské funkce; plánování; organizování; personální činnosti; vedení lidí; kontrola; analýza; rozhodování; implementace; management; managerial functions; planning; organization; personnel activities; leadership; control; analysis; decisions; implementation