Rekonstrukce silnice II/305 Borohrádek - hranice okresu RK - PA - Hruboň, Marek (Univerzita Pardubice, 2018)
Jedná se o návrh dokumentace na rekonstrukci silnice II/305 Borohrádek - hranice okresu RK PA. Tato dokumentace se zabývá rekonstrukcí křižovatky s ulicí Jiřího z Poděbrad, kde je snaha o usměrnění dopravních proudů a dále řeší obnovu vozovky, která je porušena únavovými trhlinami, trhlinami z degradace asfaltových vrstev a výtluky na tloušťku asfaltových vrstev.
Reconstruction of the road II/305 Borohrádek - border of RK - PA district
Keywords: rekonstrukce; vozovka; komunikace; odvodnění; silnice II/305; reconstruction; roadway; communications; drainage; road II/305