Financování příspěvkové organizace Zvoneček Bylany - Žert, Jakub (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá charakteristikou příspěvkových organizací, zdroji jejich financování a hospodařením těchto organizací. Na konkrétním příkladu příspěvkové organizace Zvoneček Bylany je následně provedena analýza finančních zdrojů za poslední 3 roky.
Funding of allowance organization Zvoneček Bylany
Keywords: příspěvkové organizace; zřizovatelé; rozpočty; finanční zdroje; hospodaření; peněžní fondy; allowance organizations; founders; budgets; financial resources; management; cash funds