Rozvoj mikroregionu CHOPOS - Svobodová, Věra (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá rozvojem mikroregionu CHOPOS. Cílem této práce je zhodnocení současného stavu a vymezení strategických cílů vedoucích k rozvoji mikroregionu.
Development of microregion CHOPOS
Keywords: mikroregiony; Regionální politika; mikroregion CHOPOS; Rozvoj; SWOT analýza