Metallocenové komplexy jako ekologická aditiva (sikativa) pro oxidačně zasychající organická povlaky - Rambousek, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá studiem využití metallocenových komplexů jako ekologických sikativ při sikativaci oxidačně zasychajících pojiv.
Metallocens complexs as ecological additive (siccative) for oxidative drying organic coatings
Keywords: sikativa; autooxidace; pojiva; pigmenty; nátěrové filmy; driers; autooxidation; bonding agent; pigments; paint film