Návrh silniční komunikace dané kategorie včetně příslušných stavebních objektů - Jelínek, David (Univerzita Pardubice, 2006)
Tato práce je zaměřena na návrh pozemní komunikace včetně příslušných stavebních objektů. Cílem práce bylo navrhnout silniční komunikaci kategorie 7,5 / 70 se všemi požadovanými parametry. Práce byla vypracována dle normy ČSN 73 6101 a dle TP 170.
Proposal of road communication given category inclusive pertinent building objects