Krizový potenciál Pardubického regionu - Nentvichová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2006)
Cílem práce je zmapovat krizový potenciál Pardubického regionu, vymezit jeho poslání a hlavní úkoly. Popsat cíle krizového řízení.
Crisis potential of the Pardubice region
Keywords: krizový potenciál; hrozby; rizika; krizové stavy; analýzy rizik