Daňové dopady konsolidačního balíčku - Rakovský, Jakub (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce s názvem "Daňové dopady konsolidačního balíčku" se zabývá analýzou daňových dopadů konsolidačního balíčku na vybranou hotelovou společnost XYZ. Práce komparuje daň z příjmů, daň z přidané hodnoty a odvody za zaměstnance podniku před a po zavedení konsolidačního balíčku, který vstoupil v platnost 1. ledna 2024.
Tax Implications of The Consolidation Package
Keywords: daně; daň z příjmů; daň z přidané hodnoty; konsolidační balíček; ozdravný daňový balíček; taxes; income tax; value added tax; consolidation package; tax recovery package