Bankovní kalkulátor - Černota, Michal (Univerzita Pardubice, 2023)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu bankovních účtů pomocí metod vícekriteriálního rozhodování a metod pro stanovení vah kritérií. Její teoretická část popisuje problematiku bankovnictví, vícekriteriálního rozhodování a hodnocení variant. V rámci praktické části práce byla implementována webová aplikace, která uživateli poskytuje možnost analýzy bankovních účtů, jejímž cílem je doporučení optimálního účtu na základě stanovených preferencí. V závěru jsou shrnuty výsledky analýzy bankovních účtů pro zvolené stavové modely.
Bank calculator
Keywords: bankovní účet; vícekriteriální analýza variant; kritéria; varianty; webová aplikace; bank account; multi-criteria variant analysis; criteria; variants; web application