Teaching the present perfect simple tense - Huschová, Petra (Univerzita Pardubice, 1997)
Cílem práce bylo ukázat, že tento poměrně složitý gramatický jev je možno vyučovat zajímavě, efektivně a nenásilně.
Vyučování předpřítomného času prostého
Keywords: Anglický jazyk; Gramatika; předpřítomný čas prostý; vyučování