Optimalizace dopravy na železniční trati Přelouč - Práchovice - Jörka, Jan (Univerzita Pardubice, 1998)
Cílem diplomové práce je optimalizovat provoz na trati Přeloč - Prachovice s ohledem na provoz drážních vozidel.
Keywords: železniční doprava; depa kolejových vozidel; hnací vozidla; oběhy hnacích vozidel