Analýza rizik obce s rozšířenou působností Chrudim - Doležalová, Eva (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu rizik území. Teoretická část vysvětluje základní pojmy a principy analýzy rizik a popisuje některé analytické metody. V praktické části jsou použita získaná data k analýze rizik obce s rozšířenou působností Chrudim a k aplikaci zvolené analytické metody na konkrétní objekt - zimní stadion Chrudim.
Risk analysis of the Chrudim city
Keywords: Risks; risk management; analytic method KARS; ice stadiums; rizika; Krizový management; metoda KARS; zimní stadiony; Chrudim