Detekce fosfoproteinů a glykoproteinů intracelulární patogenní bakterie Francisella tularensis - Marková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2007)
Cílem práce bylo zjistit přítomnost glykosylovaných a fosforylovaných proteinů u patogenní bakterie Francisella tularensis pomocí základních proteomických přístupů - dvourozměrné gelové elektroforézy v kombinaci s hmotnostní spektrometrií.
Phosphoprotein and glycoprotein detection in intracellular pathogenic bacterium Francisella tularensis
Keywords: glykoproteiny; fosfoproteiny; Detekce; Identifikace