Aplikace teorie deficitu sebepéče u pacienta s cévní mozkovou příhodou - Radimecká, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce se zabývá cévní mozkovou příhodou. Zaměřuje se na příčinu onemocnění, příznaky a léčbu. V praktické části je aplikována teorie deficitu sebepéče, resp. model dle D. E. Oremové v ošetřovatelském procesu pacientky po příhodě.
Aplication a self-care deficit nursing theory to a patient with cerebrovascular stroke
Keywords: cévní mozková příhoda; příčiny; příznaky; ošetřovatelský proces; model Oremové; deficit sebepéče; ošetřovatelské diagnózy; Ošetřovatelská péče