Technologické postupy provozních procesů železniční stanice Hodonín po rekonstrukci na traťovou rychlost 160 km/hod a provedení peronizace stanice - Polach, Vlastimil (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce pojednává o technologických postupech v železniční stanici Hodonín po její plánované rekonstrukci.
Keywords: železniční stanice; Hodonín; rekonstrukce stanice