Struktura a řízení chodu společnosti provozující regionální letiště - Komárek, Jakub (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato diplomová práce se věnuje analýze struktury a řízení některých společností provozujících regionální veřejná mezinárodních letiště v České republice a podává návrhy na jejich změnu.
Structure and operation management of a company running a regional airport
Keywords: regional airports; airport operators; passenger check-in; aircraft ground handling; regionální letiště; provozovatel letiště; odbavení cestujících; odbavení letadel