Přeložka komunikace II/358 v Chrastu u Chrudimi - Koza, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2009)
Předmětem řešení této práce je novostavba jižního obchvatu obce Chrast v Pardubickém kraji. Novostavba bude realizována z důvodu lepšího spojení mezi Chrudimi a Skutčí.Novostavba má odklonit dopravu od centra obce Chrast. Nová komunikace je řešena s ohledem na hospodárnost, estetiku a životní prostředí.
Road communication II/358 in Chrast near Chrudim
Keywords: Komunikace; směrové řešení; výškové řešení; výkop; násyp; příkop; propustek; road communication; directive solving; height solving; excavation pit; mound; ditch and culvert