Česká konsolidační agentura - Váňová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je věnována problematice Konsolidační banky, posléze České konsolidační agentury (ČKA). Hlavním cílem bakalářské práce je ukázat celý jejich život, od zrodu po zánik.
Czech Consolidation Agency
Keywords: Banking; Czech Consolidation Agency; receivables; Bankovnictví; Česká konsolidační agentura; Pohledávky