E-commerce logistika e-shopu - Dobiáš, Radek (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se zabývá e-commerce logistikou konkrétního e-shopu. Popisuje základní teoretické poznatky z oblasti elektronického obchodování, logistiky a reklamace. Řeší problematiku řízení e commerce logistiky a navrhuje její možné zefektivnění.
E-commerce e-shop logistics
Keywords: logistika; e-commerce; e-shop; skladování; distribuce; balení; reklamace; logistics; e-commerce; e-shop; storing; distribution; wrapping products; reclamation