Typologie komunikačních forem magistrátu krajského města a jejich hodnocení občanskou veřejností - Nešetřil, Radek (Univerzita Pardubice, 2016)
Komunikace veřejné správy s veřejnsotí je citlivé téma, protože zde dochází ke kontaktu státu a občana. Z tohoto důvodu je nutné profesionálního jednání úředníků, protože to jsou právě oni, kdo reprezentují stát. Cílem této práce je teoreticky popsat problematiku komunikace a zhodnotit poznatky provedeného empirického šetření.
Typology of communication forms the municipality of the county town and rating by the civil public
Keywords: komunikace; magistrát; úřady; veřejná správa; communication; municipality; authorities; public administration