Uživatelská nadstavba pro kontrolu procesů skladového hospodářství pivovaru - Semorád, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce je věnována návrhu a vývoji grafické uživatelské nadstavby pro snadnou obsluhu skladových pohybů minipivovaru. V teoretické části autor rozebírá klíčové požadavky a současné stavy softwarových komponent společnosti. Autor v práci popisuje technologie a nástroje použité při realizaci projektu. V práci je dále prakticky navržen a vytvořen funkční modul pro obsluhu daného minipivovaru.
User extension for control of brewery warehouse management processes
Keywords: uživatelské prostředí; pivovary; GUI; intranet; moduly; TypeScript; User interface; breweries; GUI; intranet; modules; TypeScript