Svépomocné skupiny pro klientky s onkologickým onemocněním prsu - Marková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2015)
Předmětem této bakalářské práce jsou svépomocné skupiny pro klientky s onkologickým onemocněním prsu. Práce je teoreticko-výzkumná. V teoretické části se práce zabývá karcinomem prsu a jeho léčbou, skupinové psychoterapii a svépomocným skupinám a jejich vlivem na onkologické pacienty. Výzkumná část se zabývá faktory, které přimějí klientky k návštěvě skupiny a přínosem svépomocných skupin.
Self-helping groups for clients with oncological disease of breast
Keywords: self-helping groups; group psychotherapy; breast cancer; treatment of breast cancer; social rehabilitation; svépomocné skupiny; skupinová psychoterapie; rakovina prsu; léčba rakoviny prsu; sociální rehabilitace