Tvorba cen produktů v lázeňském zařízení Lázně Kostelec - Vaňková, Radmila (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou cen v lázeňském zařízení Lázně Kostelec. Cílem práce je analýza tvorby cen v těchto lázních a zkoumání okolností vzniku cen jejich produktů.
Pricing of Products in the Spa Facility Lázně Kostelec
Keywords: Tvorba cen; cena; cenové strategie; kalkulace; Náklady; lázně; Pricing; Price; pricing strategy; calculation; Costs; spa