Služby v osobní železniční dopravě a přepravě ke zvýšení nabídky - Fritsche, Markéta (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce hodnotí nabídku služeb v osobní železniční dopravě v ČR, analyzuje poskytované služby ČD a.s., ostatních dopravců v ČR a dopravců v okolních státech. Zaměřuje se především na služby poskytované ČD a.s., jakožto největšího dopravce. Cílem diplomové práce je po provedení analýzy navrhnout nové služby nebo rozšířit a upravit stávající služby tak, aby byla nabídka pro cestující co nejvíce přínosná.
Services in passenger railways transportation to increase offer
Keywords: železniční doprava; služby; cestující; marketingový průzkum; dopravci