Uplatnění absolventů sociální antropologie, Filozofické fakulty Univerzity Pardubice, na trhu práce - Osobová, Martina (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá otázkami uplatnění absolventů sociální antropologie na trhu práce, v jaké profesní oblasti se tito absolventi pohybují a jak se ke své profesi dostali. Předmětem výzkumu jsou absolventi bakalářského či magisterského studia Filozofické fakulty Univerzity Pardubice, kteří mají již dostudováno a mohou tak poodkrýt odpovědi na otázky stále studujícím, týkající se jejich budoucí kariéry, jež jsou pro ně doposud tajemstvím. Výsledky výzkumu jsou pro přehlednost zpracovány do grafů a tabulek. Práce poukazuje na to, jak široké je uplatnění absolventa antropologie a jaké jsou jeho přednosti.
Graduates of Social Anthropology from Faculty of Arts and Philosophy at University of Pardubice in the Labour Market
Keywords: absolventi; dotazníky; dotazníkové šetření; sociální antropologie; trh práce; uplatnění; graduate; questionnaire; survey; social anthropology; labour market; employment