Motivační systémy vybrané organizace z hlediska CSR - Táborská, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2022)
Diplomová práce se zabývá problematikou motivačních systémů z hlediska společenské odpovědnosti firem. První část definuje jednotlivé odborné pojmy, jakými jsou například řízení lidských zdrojů, jejich odměňování a CSR aktivity. Dále je v práci provedena analýza využití jednotlivých nástrojů v praxi ve vybrané firmě XYZ, a.s. Závěr práce shrnuje všechny výsledky analýzy a na základě nich příslušná doporučení.
Motivation systems at selected organization according to CSR
Keywords: CSR; etika; motivace; odměňování; work-life balance; CSR; ethics; motivation; management; work-life balance