Benchmarking nestátních neziskových organizací - Karvay, Vít (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá problematikou benchmarkingu nestátních neziskových organizací. Teoretická část práce je rozdělena do čtyř částí. První část se obecně zabývá benchmarkingem. V druhé části je popsán neziskový sektor a ve třetí části je popsán benchmarking ve veřejné správě. Čtvrtá část se zabývá specifiky benchmarkingu nestátních neziskových organizací. Praktická část práce se zabývá návrhem metodiky pro benchmarking nestátních neziskových organizací.
Benchmarking of non-profit non-government organisations
Keywords: benchmarking; nestátní neziskové organizace; metodiky; Kvalita; veřejná správa; non-profit non-government organisations; methodologies; Quality; Public Administration