Klíčové faktory vstupující do výpočtu ceny za užití železniční dopravní cesty - Kovařík, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2017)
Cílem bakalářské práce je analýza a vyhodnocení současných faktorů, které vstupují do výpočtu ceny za užití železniční dopravní cesty. Cílem je porovnat podmínky s okolními státy a navrhnout změny nebo doplnění faktorů, které by s ohledem na novou dopravní strategii lépe reflektovaly současnou nedostatečnou poptávku zákazníků a nízkou míru flexibility při utváření cenové politiky.
Key factors entering into the calculation of the price for using the railway infrastructure
Keywords: ceny; kalkulace; faktory; dráhy; provozovatelé dráhy; železniční podniky; prices; calculations; factors; railway infrastructures; Infrastructure Managers; Railway Undertakings