Analýza a návrh marketingového řízení zvolené organizace - Kracík, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce se zabývá tématem Analýza a návrh marketingového řízení zvolené organizace. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy k této problematice. Další část je zaměřena na představení produktů značky KaiVac a firmy de Wolf Group s.r.o. a následnou analýzu trhu a marketingové strategie. Na základě analýz jsou doporučeny návrhy na zlepšení marketingové strategie firmy de Wolf Group s.r.o. pro prodej produktů značky KaiVac.
Analysis of company and suggestion of marketing management
Keywords: analýza podniku; marketingová strategie; marketingové řízení; analýza; strategie; analysis of company; marketing strategy; marketing management; analysis; strategy