Teaching English at walfdorf schools - Jelínková, Helena (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce přibližuje výuku anglického jazyka na waldorfských školách, zejména ve třetím a čtvrtém ročníku.
Výuka angličtiny na waldorfských školách
Keywords: Anglický jazyk; výuka; waldorfská škola