Bydlení v ČR - průřez nabídkou trhu, cenová dostupnost a možnosti financování - Hlaváček, Tomáš (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zaměřuje na oblast bydlení se snahou na možná řešení bytové problematiky pro mladé lidi. Poskytuje pohled na reálné možnosti, jak lze získat vlastní bydlení v ČR, vyzdvihuje některé významné prvky, kterými stát tuto snahu podporuje.
Keywords: bydlení; financování; hypotéka; Stavební spoření; hospodářská politika