Rolle des Konjunktivs in den gegenwärtigen Zeitungstexten - Šmídlová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá konjunktivem v novinových článcích a použitím novinových článků ve vyučování.
Postavení konjunktivu v novinových textech ze současnosti
Keywords: němčina; Gramatika; noviny; texty; články; konjunktiv; současný jazyk; textová analýza