Porovnání daňového zatížení v ČR a SR - Šprojcar, Petr (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza daňového zatížení v ČR a SR.
Comparision of the tax burden in CR and SR
Keywords: daňové systémy; daňové zatížení; Česká Republika; Slovensko; porovnání