Navrhnout modernizaci interiérů osobních vozů ČD - Frantl, Jan (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá modernizací přípojných vozů řady 010. Modernizace se týká pouze interiéru a vytápění vozu. Použity jsou nové prvky interiéru, tepelná a hluková izolace a nová toaleta, nové vytápěcí agregáty. Modernizovaný vůz umožňuje přepravu rozměrných zavazadel, jízdních kol a kočárků.
Modernization of the interiors of personal coaches of Czech railways
Keywords: železniční doprava; železniční vozy; modernizace; interiéry; vytápění; kolejová vozidla; České dráhy