Stanovení chloridu sodného ve vzorcích hořčice - Brynda, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato bakalářská práce se zabývá možnostmi stanovení chloridu sodného v hořčici. Jako jedna z metod použití byla vybrána komplexometrická titrace podle Votočka. Metoda komplexometrické titrace byla použita na každý druh vybraných hořčic.
Determination of natrium chloride content in samples of mustard
Keywords: Chlorid sodný; hořčice; komplexometrické titrace; Natrium chloride; mustard; komplex-metrics titration