Hodnocení bonity klienta z hlediska úvěrování - Kocourková, Jana (Univerzita Pardubice, 2003)
Záměrem práce je přiblížit problematiku hodnocení bonity fyzických a právnických osob z hlediska bankovního úvěrování, a to od podání žádosti o úvěr až po případné vymáhání úvěrů.
Evaluation of the client`s value in point of wiev of bank credits
Keywords: Bankovnictví; finanční rizika; úvěry; úvěrové riziko; úvěrový proces; bonita; bankovní úvěry