Využití externího parkoviště pro účely vnitropodnikové logistiky ve firmě Procter & Gamble, Rakona s.r.o. - Staněk, Jiří (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato diplomová práce se zaměřuje na vnitropodnikovou logistiku společnosti Procter & Gamble - Rakona s.r.o. a to konkrétně na vnitropodnikovou dopravu v průmyslovém závodě. Cílem je navrhnutí a ověření proveditelnosti nového režimu provozu externího parkoviště, který by umožňovalo zvýšení jeho kapacity tak, aby mohlo být využíváno i vozidly jedoucími do společnosti na vykládku surovin či obalů. Jako druhotný cíl je pak možné považovat snížení množství externalit, které jsou produkovány dopravní zátěží a mají vliv na okolí závodu.
Utilization of external truck park for in-house logistics at the Procter & Gamble Rakona s.r.o. company
Keywords: vnitropodniková logistika; Procter & Gamble; outsourcing služeb; optimalizace externího parkoviště; in-house logistic; outsourcing of services; optimization of external car park