Systém sociálni práce a péče na Železnobrodsku - analýza sociálni práce s rodinou - Rydvalová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce je věnována sociální práci s rodinou v regionu Železnobrodska a její analýze. Postihuje zejména vysvětlení samotné sociální práce, úlohu sociálních pracovníků, sociálně právní ochranu dětí. Dále se zaměřuje na konkrétní problémy regionu.
System of the social-work and care at Železnobrodsko – the analysis of social-work with family
Keywords: social work; Family; social workers; children protection; sociální práce; Rodina; sociální pracovníci; ochrana dětí